Algebehandling af tag, fliser & fadader

Her kan du lære mere om vores miljørigtige algebehandling. Vi anvender Neutralon, og opsuger overskydende væske, så det ikke ender i kloakken. En tilbagevendende årlig algebehandling sikrer at dine fliser og tag til enhver tid står flotte, rene og præsentable og forlænger levetiden markant.

Bestil algebehandling

Fordele ved algebehandling

Der er flere fordele ved at få lavet en algebehandling hos os. Uanset om du har brug for algebehandling af fliser, tag, hegn eller facader, er vi klar til at hjælpe, så du kan opleve fordelene ved en professionel algebehandling.

=

Rent og smukt tag uden alger m.m.

=

Værdiforøgelse af ejendommen

=

Levetidsforlængelse af taget

Algebehandling af tag, fliser m.m. pris

Få den årlige algebehandling hos Havetromlen – også i dit sommerhus. Vi gør alt flot igen; tag, fliser, facader, uanset hvor i Danmark, du bor (dog med undtagelse af ikke-brofaste øer).

1250 kr.

(Max. 200 m2. Ved større areal, indhent tilbud)

 

Mængderabat: Spar op til 25%

Vælg en fast, årlig aftale på vores ydelser og få 15% i rabat. Ved en fast aftale på 4 ydelser eller mere, får du en rabat på 25%.

spørgsmål & svar til algebehandling

Hvordan foregår en algebehandling?

Algebehandling foregår ved at vand og kemi via en højtryksdyse sendes op på taget, hvor det lægger sig som en blød skumdyne der straks begynder at nedbryde algerne. Virkningen er ikke omgående, men med hjælp fra sol, vind og regn ses resultatet efter 1 til 8 måneder.

algebehandling - hvornår?

Med vores udstyr kan vi algebehandle hele året.

Hvor ofte anbefaler i at algebehandle?

Vi anbefaler kun en eneklt årlig algebehandling. Så er du sikker på at fladerne er rene, sikre at gå på og pæne at se på. Det bør indgå som en helt almindelig årlig vedligeholdelse af ens ejendom.

Opfylder jeres algebehandling miljøkravene?

Ja! Både vores kemi og udstyr samt måden vi udfører arbejdet på, opfylder de krav der stilles af miljøstyrelsen. Blandt andet opsamler vi overskydende væske så kemi ikke havner direkte i kloaksystemet.

hvor i danmark tilbyder i algebehandling?

Landsdækkende som vi er, tilbyder vi algebehandling i hele Danmark incl. brofaste øer. Ved ikke brofaste øer, kontakt os da for at høre hvilke muligheder, der er.

Hvad er forskellen på fliserens og algebehandling?

Ved en fliserens fjernes snavs, flisepest og ukrudt let med et højtryksanlæg. Algebehandling foregår også med et relativt højt tryk, men kun for at få sendt den kemi, der dræber algerne så højt til vejrs, at det kan foregå fra jorden. Selve kontakten mellem vand/kemi og tag, foregår blødt og helt uden fare for taget.

hvorfor algebehandling?

Alger og mos suger vand via deres rødder som de sætter ned i tage og fliser. Ved frost er der derfor stor risiko for at disse frostsprænger. Det kan være svært at se skader på et tag der er beklædt med mos og alger. Der kan i yderste konsekvens være risiko for bygningsskade. Økonomisk er det en god ide at algebehandle, da et hus præsenterer sig meget bedre og fremstår vedligeholdt, med et tag og rene fliser, f.eks i en salgssituation.

Hvorfor vælge Havetromlen?

Simple priser og rabat

Vi kan tilbyde de bedste priser, som bliver mere fordelagtige, jo mere du bestiller. Vælger du en abonnements aftale, skal du ikke spekulere mere over hvem, hvad og hvornår. Havetromlen ordner det hele.

Z

Saml dine ydelser ét sted

Modsat mange af vores kollegaer tilbyder vi ikke blot én ydelse. Vi har samlet alle de vigtigste ydelser indenfor for pleje af græsplæner, rensning og algebehandling af flisearealer + meget mere.

T

Fuld gennemskuelighed

Vi har helt forenklede priser med fuld gennemskuelighed. Fordelene er åbenlyse. Kender du dit areal, behøver du ikke vente på et tilbud fra os. I vores prisliste kan du selv se og udregne din pris med det samme.

Læs hvad kunderne siger

v

“Tak for den algebehandling I gav mit tag. Jeg synes allerede at jeg kan se at mine beton tagsten bliver mere lysebrune, jeg glæder mig til de bliver helt rene.

Lene, Struer

v

Tak for hurtig behandling.

Jens, Nysted

v

Fint at jeres mand rådgav mig omkring udhuset. Nu kan jeg godt se at det skæmmer huset. Jeg tager det med på abonnement når I kommer næste gang.”

Jacob, Helsingør