Få en præsentabel plæne med vertikalskæring

Vi tilbyder vertikalskæring med top professionelt udstyr, der fjerner alt mos og dødt græs. Få en græspæne, du vil elske at se på med vores nøje udvalgte udstyr. 

Bestil vertikalskæring

Hvorfor vertikalskæring af plæne?

Enhver græsplæne bør ”nulstilles” med mellemrum. En vertikalskæring er det perfekte værktøj til at gøre dette. Vertikalskæringen slår mos og ukrudt tilbage, og græsset kommer i førerposition igen, stærkere en før.

=

Tillader græs at ånde

=

Mos forsvinder

=

Smuk græsplæne igen

Pris for vertikalskæring?

Din græsplæne kan blive ren og fin, den kan få lys og luft for en lav pris, uanset hvor i landet du bor (med undtagelse af ikke-brofaste øer).

Se prispakkerne under prislisten>>

 

Mængderabat: Spar op til 25%

Vælg en fast, årlig aftale på vores ydelser og få 15% i rabat. Ved en fast aftale på 4 ydelser eller mere, får du en rabat på 25%.

spørgsmål & svar til vertikalskæring

Hvad er en vertikalskæring?

Ved en vertikalskæring fjernes mos, ukrudt og filt (dødt græs) fra jordbunden. Det er en vigtig proces der sikrer at jordens næringsstoffer tilfalder græssets rødder og ikke mossets samt ukrudtets. Vi udfører også plæneluftning, hvis du ønsker dette udover en vertikalskæring eller måske i stedet for. Tromling af græsplæne er muligvis også relevant for dig.

Hvad vertikalskærer I med?

Vi anvender større professionelle maskiner. Maskinernes valser har monteret meget tætte skær, som sikrer at alt mos og filt fjernes. Professionelle maskiner er nødvendige hvis ikke mos hurtigt skal være tilbage i græsplænen som det ofte ses ved brug af billige maskiner.

Hvad er forskellen på en plænelufter og vertikalskærer?

Begge maskiner er vigtige værktøjer i vores arbejde med pleje af vores kunders græsplæner. Plænelufteren løsner joden ned til 150 cm. dybde så vand og næring kan trænge ned til rødderne, og videre ned i jorden. Ved vertikalskæring laves der lodrette snit i en roterende bevægelse ned i de øverste lag af græsset og jorden. Vertikalskæren fjerner mos og dødt græs så græsset står tilbage.

skal jeg vælge VERTIKALSKÆRING eller PLÆNELUFTNING til græsplænen?

Har du ikke problemer med mos og ukrudt, så vælg bare en plæneluftning for at sikre en bedre og tættere vækst med et styrket rodnet. Er der mos og ukrudt i græsplænen, vil vi anbefale begge dele. Dels lades græsset tilbage med forbedrede muligheder for vækst, samtidig giver luftningen løsere jordforhold som er befordrende for ny og solid vækst hos de eftersående græsfrø.

Hvor i landet vertikalskærer I?

Som det landsdækkende firma vi er, tilbyder vi vertikalskæring i hele Danmark incl. brofaste øer. Ved ikke brofaste øer, kontakt os da for at høre om de muligheder, der er.

Hvad gør i med affaldet?

Vi medbringer det til en kontrolleret genbrugsstation hvor det snittes, komposteres og indgår i et bæredygtigt grønt kredsløb igen. Har du selv en genbrugsplan efterlader vi det naturligvis efter aftale.

Hvorfor vælge Havetromlen?

Simple priser og rabat

Vi kan tilbyde de bedste priser, som bliver mere fordelagtige, jo mere du bestiller. Vælger du en abonnements aftale, skal du ikke spekulere mere over hvem, hvad og hvornår. Havetromlen ordner det hele.

Z

Saml dine ydelser ét sted

Modsat mange af vores kollegaer tilbyder vi ikke blot én ydelse. Vi har samlet alle de vigtigste ydelser indenfor for pleje af græsplæner, rensning og algebehandling af flisearealer + meget mere.

T

Fuld gennemskuelighed

Vi har helt forenklede priser med fuld gennemskuelighed. Fordelene er åbenlyse. Kender du dit areal, behøver du ikke vente på et tilbud fra os. I vores prisliste kan du selv se og udregne din pris med det samme.

Læs hvad kunderne siger

v

Det har helt afgjort været en positiv oplevelse at handle med Havetromlen. De kom til tiden, prisen var præcis den de oplyste på hjemmesiden.

Regitze, Viberup

v

Jeg vil anbefale andre at bruge jer til at vertikalskære græsplæner. Jeg brugte Havetromlen i en større pakke hvor de fjernede alt mos som vores græsplæne var hårdt angrebet af. Derudover tilførte de ny topdressing, gødede og eftersåede med nye frø. Det ser flot ud.

Svend E, Løjt Kirkeby

v

Da vi købte sommerhus, valgte vi Havetromlen til at få vores Mospude af en græsplæne til at blive et sted hvor børnene nu nyder at lege.

Line og Steffen, Hasmark