Professionel Fliserens

Her kan du læse mere om vores professionelle og miljørigtige fliserens. Vi anvender altid varmt vand, som sikrer det bedste resultat. Vi renser som en selvfølge dine stensætninger og støttemure der støder op til flisebelægningen, så resultatet bliver rigtigt flot.

Bestil fliserens

Få dine fliser til at fremstå flotte og nye igen 

Er det tid til at dine fliser skal have en god omgang dansk fliserens? Alger og flisepest har det med at komme snigende med tiden. Hos  Havetromlen får vi dine fliser til at se præsentable og nye ud igen. Vi hjælper med fliserens samt algebehandling af fliser til kunder over hele landet (med få undtagelser).

Skal dine fliser imprægneres efter fliserens?

Det er ikke en nødvendighed at imprægnere efter en fliserens, men det er en rigtig god ide. Gør man det ikke, vil alger, mos og lav, meget hurtigt angribe fliserne igen. På den måde er pengene til en fliserens faktisk spildt. Ved at imprægnere fliserne efter en fliserens giver man fliserne en meget dybdegående beskyttelse, der sikrer at rødderne ikke kan få fat og at vejr, vind og trafik på fliserne hjælper til at holde dem væk.

Hvor lang tid virker fliserens og imprægnering?

Imprægnerer man ikke efter rensning af fliser kan man stå i samme situation, som man gjorde i udgangspunktet, allerede efter et år. Hvis man imprægnerer fliserne efter fliserens og samtidig husker at give flisebelægningen en årlig algebehandling, skaber man et resultat, der holder rigtigt mange år fremad, hvor fliserne vil se ud som var de nye.

Fordele ved fliserens?

Glæden og tilfredsheden ved at dine omgivelser altid er vedligeholdte og flotte, er bare stor for en have- og husejer. En mulig køber bemærker det naturligvis også ved et salg, svigermor bemærker det, ja faktisk holder fliserne og taget også længere, hvis der ikke er gevækster, der har sat rødder ned i dem.

=

Rene, velholdte fliser

=

Præsentabel have

=

Ingen ukrudt

Fliserens pris

Med en grundig fliserens fra Havetromlen bliver dine fliser skinnende rene igen. Du vil elske det, uanset hvor i Danmark du bor (dog med undtagelse af ikke-brofaste øer).

65 kr/m2. Minimumspris 2500 kr.

Bestil fliserens her >

Mængderabat: Spar op til 25%

Vælg en fast, årlig aftale på vores ydelser og få 15% i rabat. Ved en fast aftale på 4 ydelser eller mere, får du en rabat på 25%.

spøRgsmål & svar til fliserens

Hvordan foregår en fliserens?

Vi højtryksrenser fliserne med brug af varmt vand som genereres af vores anlæg.

fliserens- hvornår?

Fliserens kan med vores anlæg foregå hele året. Vi genererer selv varmt vand og det muliggør dette. Vi anbefaler at få renset fliser så snart alger, og flisepest viser sig.

Hvad er forskellen på fliserens og algebehandling?

Ved en fliserens fjernes snavs, flisepest og ukrudt let med et højtryksanlæg. Algebehandling foregår også med et relativt højt tryk, men kun for at få sendt den kemi, der dræber algerne så højt til vejrs, at det kan foregå fra jorden. Selve kontakten mellem vand/kemi og tag, foregår blødt og helt uden fare for taget.

Hvor ofte anbefaler i at få udført en fliserens?

Vi anbefaler at man efter en fliserens, årligt giver flisebelægning, terrasse og indkørsel en algebehandling, da det vil holde flisepest og alger samt mos borte i mange år fremover.

Opfylder jeres fliserens miljøkravene?

Ja, det gør vi. Vi anvender kun kemi der er godkendt af miljøstyrelsen.

hvor i danmark tilbyder i fliserens?

Landsdækkende som vi er, tilbyder vi fliserens i hele landet og på brofaste øer. Ved ikke brofaste øer, kontakt os da for at høre hvilke muligheder der er.

Hvorfor vælge Havetromlen?

Simple priser og rabat

Vi kan tilbyde de bedste priser, som bliver mere fordelagtige, jo mere du bestiller. Vælger du en abonnements aftale, skal du ikke spekulere mere over hvem, hvad og hvornår. Havetromlen ordner det hele.

Z

Saml dine ydelser ét sted

Modsat mange af vores kollegaer tilbyder vi ikke blot én ydelse. Vi har samlet alle de vigtigste ydelser indenfor for pleje af græsplæner, rensning og algebehandling af flisearealer + meget mere.

T

Fuld gennemskuelighed

Vi har helt forenklede priser med fuld gennemskuelighed. Fordelene er åbenlyse. Har du dit areal, behøver du ikke vente på et tilbud fra os. I vores prisliste kan du selv se og udregne din pris med det samme.

Læs hvad kunderne siger

v

“Jeg vil gerne anbefale jeres arbejde til andre. Jeg har i hele processen haft tillid til jeres firma, og jeres mand udførte et godt stykke arbejde og ydede en rigtig god service, jeg er meget godt tilfreds.”

Jacob, Hundested

v

“Hej igen, Havetromlen.
Tak for fliserens. Min terrasse er jo næsten blevet som ny igen. Det ville jeg ikke have troet.”

Kirsten, Gjerrild

v

“Jeg var egentlig klar til at lægge nye fliser i indkørslen, men valgte alligevel at give det en chance med en rensning. Det gik da meget godt for jer. Flot arbejde og I kommer bare igen om et år.”

– Peter, Aalborg

Skal du have et godt fliserens tilbud?

Har du unormalt store fliseområder eller ejer du en erhvervsvirksomhed, offentlig institution eller lignende, kontakt os da for et rigtig godt fliserens tilbud.Trænger dine fliser i indkørslen eller på terrassen til en omgang fliserens? Alger og flisepest har det med at komme snigende med tiden. Hos  Havetromlen kan vi få dine fliser til at se ud som nye igen. Vi tilbyder fliserens og algebehandling af fliser til kunder over hele landet.