Tømning af nedløbsbrønd

Her kan du læse mere om hvordan du får renset nedløbsbrønde og gode råd til hvordan du undgår at de bliver blokeret af blade og jord eller sand. Vores kraftfulde anlæg fjerner selv de hårdeste sedimenter.

Bestil ydelsen her

Fordele ved tømning af nedløbsbrønd?

Alle bygningskomponenter på et hus er vigtige. Derfor skal en nedløbsbrønd være ren, tæt og fri for sand, slam, grene, blade og hvad der ellers finder vej derned. Hvis ikke nedløbsbrønden virker, virker nedløbet og tagrenden måske heller ikke, og uden en tømning, ja så er der øget risiko for en bygningsskade. 

=

Frit vandafløb

=

Dræn der virker

=

Tør græsplæne

Pris for tømning af nedløbsbrønd

Når vi alligevel er hos dig, skal vi så ikke lige ordne nedløbsbrøndene også? Vi gør det uanset hvor i Danmark, du bor (dog med undtagelse af ikke-brofaste øer).

125 kr/stk.

(tilbydes ikke som enkeltstående ydelse)

 

Mængderabat: Spar op til 25%

Vælg en fast, årlig aftale på vores ydelser og få 15% i rabat. Ved en fast aftale på 4 ydelser eller mere, får du en rabat på 25%.

Hvorfor vælge Havetromlen?

Simple priser og rabat

Vi kan tilbyde de bedste priser, som bliver mere fordelagtige, jo mere du bestiller. Vælger du en abonnements aftale, skal du ikke spekulere mere over hvem, hvad og hvornår. Havetromlen ordner det hele.

Z

Saml dine ydelser ét sted

Modsat mange af vores kollegaer tilbyder vi ikke blot én ydelse. Vi har samlet alle de vigtigste ydelser indenfor for pleje af græsplæner, rensning og algebehandling af flisearealer + meget mere.

T

Fuld gennemskuelighed

Vi har helt forenklede priser med fuld gennemskuelighed. Fordelene er åbenlyse. Kender du dit areal, behøver du ikke vente på et tilbud fra os. I vores prisliste kan du selv se og udregne din pris med det samme.

spøRgsmål & svar til tømning af nedløbsbrønd

Hvordan foregår tømning af en nedløbsbrønd?

Vores anlæg er så kraftfuldt, at det ved at sende højt tryk ned i et specialudstyr, laver en voldsom sugende effekt der fjerner både vand, blade, slam og hårde sedimenter. Du kan vælge at det efterfølgende skal hældes i dit bed, kompost eller et andet sted hvor det har en god gødningsværdi.

hvor i danmark tilbyder i tømning af nedløbsbrønd?

Som det landsdækkende firma vi er, tilbyder vi tømning af nedløbsbrønd i hele Danmark incl brofaste øer. Ved ikke brofaste øer, kontakt os da for at høre de muligheder der er.

HVORFOR TØMME EN NEDLØBSBRØND?

Nedløbsbrønde bør tømmes af flere årsager. Oftest er de den frie adgang til det offentlige kloaksystem, og derfor er det vigtigt at man som grundejer ikke belaster systemet med andet end vand. Som husejer er det vigtigt for at holde afløbssystemet virksomt og sikre afledning af regnvand.

Læs hvad kunderne siger

v

Fedt at I havde tid til at tømme mine nedløbsbrønde da I rensede min indkørsel. Nu slipper jeg for at få fat i en slamsuger.

Marie, Agerskov

v

Tak for besøget Havetromlen.dk. Fint at I lagde slammet i kompostdyngen.

Arne, Espergærde

v

Tak for rensning af tagrenden. Det gav god mening at ordne nedløbsbrøndene i samme omgang. Så er der lidt mindre at ordne næste gang vi skal ned i sommerhuset.

Lars og Ane, Karrebæksminde