Tagrenderens

Her kan du læse om hvordan vi kan hjælpe dig med at holde dine tagrender rene, så brønde og nedløbsrør ikke stopper til, med risiko for fugtskade på dit hus samt hvordan vi kan dokumentere vores arbejde via en billedfil. Tagrenderens udføres fra jorden med en max højde på 12 meter.

Bestil tagrenderens

Hvorfor rense tagrender?

Stoppede tagrender forhindrer regnvand i at løbe i nedløbet. Det giver en øget risiko for bygningsskade, når vand blot vælter ud over kanten med en eventuel opfugtet mur og sokkel til følge. Når det nu er så vigtigt at få det gjort og så let at udføre det, så lad en professionel udføre det for dig. 

=

Regn bliver i tagrende

=

Bliv i sofaen & hyg dig

=

Ingen fugtskader

Pris for rensning af tagrende

Slip for det værste og mest beskidte arbejde som husejer. Vi tømmer tagrenderne for dig med et smil! Uanset hvor i landet, du bor (dog med undtagelse af ikke-brofaste øer).

1395 kr + 1 kr/lbm op til 12 meters højde

 

Mængderabat: Spar op til 25%

Vælg en fast, årlig aftale på vores ydelser og få 15% i rabat. Ved en fast aftale på 4 ydelser eller mere, får du en rabat på 25%.

Hvorfor vælge Havetromlen?

Simple priser og rabat

Vi kan tilbyde de bedste priser, som bliver mere fordelagtige, jo mere du bestiller. Vælger du en abonnements aftale, skal du ikke spekulere mere over hvem, hvad og hvornår. Havetromlen ordner det hele.

Z

Saml dine ydelser ét sted

Modsat mange af vores kollegaer tilbyder vi ikke blot én ydelse. Vi har samlet alle de vigtigste ydelser indenfor for pleje af græsplæner, rensning og algebehandling af flisearealer + meget mere.

T

Fuld gennemskuelighed

Vi har helt forenklede priser med fuld gennemskuelighed. Fordelene er åbenlyse. Kender du dit areal, behøver du ikke vente på et tilbud fra os. I vores prisliste kan du selv se og udregne din pris med det samme.

spøRgsmål & svar til tagrenderens

Hvordan foregår en tagrenderens?

Tagrenderens foregår i princippet simpelt, med en 3000 watts støvsuger. Med et meget langt rør der kan styres fra jorden, kan operatøren på bilen se præcis hvordan arbejdet foregår via et kamera og en skærm. Det betyder, at du som kunde vil blive oplyst om eventuelle fejl på tagrenden der konstateres under arbejdets udførsel.

tagrenderens- hvornår?

Tagrenderens bør udføres når blade, grene, raketpinde, døde fugle og hvad der ellers findes i en tagrende, bliver en hindring for regnvand i at søge mod nedløbet.

Tagrenderens - Hvor ofte?

Vi anbefaler en årlig tagrenderens med mindre særlige forhold som høje træer spiller ind og nødvendiggør en ekstra rensning af tagrende. Vi tilbyder dette som en del af vores rabatpakke.

Tagrenderens - hvorfor?

Ved en årlig tagrenderens minimeres risikoen for frostskader på tagrender, og dermed mindskes risikoen for affødte skader på bygningsmassen.

Opfylder jeres tagrenderens miljøkravene?

Der er ikke nogle krav til tagrenderens. Kravene på området drejer sig om materialesammensætningen i tagrender.

hvor i danmark tilbyder i tagrenderens?

Som det landsdækkende firma vi er, tilbyder vi tagrenderens i hele Danmark incl. brofaste øer. Ved ikke brofaste øer, kontakt os da for at høre om de muligheder, der er.

Læs hvad kunderne siger

v

Fin ide med tagrenderens. Den tager jeg på abonnement fremover.

Randi, Lohals

v

Det var en nem måde at jeg slap om ved at tømme tagrenderne denne gang. Det var interessant at se at udviklingen nu betyder at man slet ikke behøver at kravle op på en stige og blive beskidt, når I blot kan stå på jorden og med et kamera og se at arbejdet i højden bliver udført ordentligt.

Jens Erik, Bramming

v

Super godt med tagrenderens, jeg anede ikke at det eksisterede. Jeg har renset for sidste gang. Den vandt I. Velkommen igen!

Hassan, Åbyhøj