Bekæmpelse af muldvarpe- og hvepsebo

Er du som vi, meget hysterisk med din have, græsplæne og omgivelserne, kan man føle sig helt magtesløs, når man efter endt arbejdsdag ser at der er kommet endnu et muldskud i græsplænen. Vi tilbyder at gasse dem med en specialudviklet maskine der sender blandt andet udstødningsgas ned i gangene.

Bestil ydelsen her

Bekæmp og fjern dine hvepsebo

Hos Havetromlen bekæmper og bortskaffer vi generende hvepsebo, så du/I kan nyde middage helt uforstyrret på terrassen med venner, familie og bare generelt i hverdagen. Pris for fjernelse af et hvepsebo er 1.000 kr. Efterfølgende boer koster 200 kr. pr. stk. 

Fordele ved skadedyrsbekæmpelse?

Muldvarpen underminerer let en hel paracelhusgrund. De muldvarpegange der ligger øverst kan forsage et vrid i fodleddet elle værre, hvis man træder ned i en sådan. Derfor fjerner vi dem fra haven før skaden bliver for stor. Ved at fjerne dem hurtigt slipper du for at køre 3-4 trillebøre med jord væk blot du har 10-12 muldskud.

=

Forhindrer nye muldskud

=

Undgå at træde ned i muldvarpegange

=

Bevar en smuk plæne

Hvorfor vælge Havetromlen?

Simple priser og rabat

Vi kan tilbyde de bedste priser, som bliver mere fordelagtige, jo mere du bestiller. Vælger du en abonnements aftale, skal du ikke spekulere mere over hvem, hvad og hvornår. Havetromlen ordner det hele.

Z

Saml dine ydelser ét sted

Modsat mange af vores kollegaer tilbyder vi ikke blot én ydelse. Vi har samlet alle de vigtigste ydelser indenfor for pleje af græsplæner, rensning og algebehandling af flisearealer + meget mere.

T

Fuld gennemskuelighed

Vi har helt forenklede priser med fuld gennemskuelighed. Fordelene er åbenlyse. Kender du dit areal, behøver du ikke vente på et tilbud fra os. I vores prisliste kan du selv se og udregne din pris med det samme.

Mængderabat: Spar op til 25%

Vælg en fast, årlig aftale på vores ydelser og få 15% i rabat. Ved en fast aftale på 4 ydelser eller mere, får du en rabat på 25%.

Pris for skadedyrsbekæmpelse

Vi kan redde din græsplæne fra at ligne et bombekrater forårsaget af muldvarpen. Bestil nu! Uanset hvor i landet du bor (med undtagelse af ikke-brofaste øer).

1395 kr + 10 kr/muldskud

 

spøRgsmål & svar

Hvilke skadedyr bekæmper I?

Vi er i udgangspunktet dyre elskere. Men når det kommer til muldvarpe, ser vi desværre, at de virkeligt kan ødelægge det som mange af vores kunder brænder for, nemlig haver og græsplæner.

Er muldvarpe egentlig et skadedyr?

Nej! Det er de ikke. De spolerer blot vores havers skønhed.

Giver I garanti for at muldvarpe dør?

Vi giver ingen udryddelses garanti. Muldvarpenes gangsystem er op til 2200m2 stort. Går det ind i andre haver, eller på anden vis giver en uhensigtsmæssig gasning, så er det svært. Vores resultater er dog gode, og 8 ud af 10 hører vi ikke fra igen.

Kommer de ikke bare igen?

Måske! I ethvert gangsystem lever kun en muldvarp. Når den gasses, dør den og eventuelle unger. Sker det at en bortjaget muldvarp støder ind i dette gangsystem, vil den overtage det. Det er ikke sikkert, at det sker igen, men det kan også ske om mange år. Ingen kan sige hvornår, eller om det sker igen.

Hvornår bekæmper I muldvarpe?

Muldvarpe bliver jaget fra reden i september måned, hvor de skal ud og etablere deres eget gangsystem. Dette varer frem til omkring februar. I denne periode er de særdeles aktive. De etablerede fylder lagrene op med føde i denne periode. Hunnerne føder i marts, hvorefter der er ro til september igen.

Skal jeg vælge fælder eller gas?

Det er vel et spørgsmål om holdning. Vores gas får muldvarpen til at sove og mærker ingenting. Modsat kan en fælde der får uhensigtsmæssigt fat i en muldvarp godt tænkes at påføre den smerte indtil den dør. Det kan være en langsommelig proces at bruge fælder hvis man overhovedet fanger den.

Hvad skal jeg gøre?

Sørg for at efterlade alle muldskud intakte. Det hjælper vores personale meget til at finde gangsystemet, så der kan gasses de rigtige steder. Fjerner du skuddene og tramper jorden ned, er gangene brudt og det bliver helt umuligt at gasse optimalt og derved sikre succes. Det er en stor fordel, hvis du aftaler med din nabo at vi kan få afgang til dennes have, da gangsystemet sagtens kan gå ind i din nabos have også. Muldvarpen ved ikke hvor skelet går. 

HVOR I DANMARK TILBYDER I skadedyrsbekæmpelse?

Landsdækkende som vi er, tilbyder vi bekæmpelse af muldvarpe i hele landet og på brofaste øer.* Ved ikke brofaste øer, kontakt os da for at høre hvilke muligheder, der er.

Læs hvad kunderne siger

v

Jeg er glad for at jeg brugte jeres tilbud om akutudkald, på trods af prisen. Jeg er hysterisk med min græsplæne, jeg vil ikke have den ødelagt af en muldvarp. Der er ikke kommet yderligere muldskud siden I var her.

Ingelise, Grindsted

v

Nu er det 6 uger siden I gassede den muldvarp der hærgede min græsplæne. Mine muldvarpefælder hjalp intet, og det var utroligt stressende ikke at kunne fange den når jeg kun er hjemme i weekenden. Der har ikke været aktivitet siden jeres besøg, så mon ikke at I fik ordnet den. Tusind tak skal I have.

Henrik, Farsø

v

Tak for rådet om at få min nabo med på ideen om at gasse på hendes grund også. Det krævede lidt overtalelse, men nu er vi begge trygge, da muldvarpen ikke har lavet skud igen, hverken her eller hos min nabo.

Mona, Søllested