Topdressing af græsplæne

Her kan du blive klogere på hvad topdressing er, hvorfor det er nødvendigt og hvordan vi gør det i praksis. Topdressing er en ganske brugbar, billig og hurtig genvej til en styrkelse af en meget trist græsplæne med store felter uden græs, der har været misligholdt gennem mange år.

Bestil ydelsen her

Hvorfor topdressing af græsplæne?

Det er i rigtigt mange tilfælde den løsning, der giver mest mening i forhold til hvad problemet med græsplænen er og hvilket resultat, du som kunde ønsker. Du slipper for store maskiner, måneder hvor græsset ikke kan bruges og rigtigt lang tid, hvor du ikke kan nyde synet af din flotte have.

=

Fylder større huller ud

=

Mere jævn græsvækst

=

Jævner plæne over tid

Pris for topdressing af græsplæne

Lad os give din græsplæne en make-over. Vi får den til at være som ny, uanset hvor i landet, du bor (med undtagelse af ikke-brofaste øer).

Se prispakkerne under prislisten>>

 

Mængderabat: Spar op til 25%

Vælg en fast, årlig aftale på vores ydelser og få 15% i rabat. Ved en fast aftale på 4 ydelser eller mere, får du en rabat på 25%.

spørgsmål & svar til topdressing

Hvad er topdressing?

Topdressing afstemmes efter den jordtype som græsplænen har. Det består af fin kompost og sand, eller jord og sand. Jordtypen afgør hvilket blandingsforhold, vi vælger.

Hvorfor topdresser man?

Topdressing ser vi som en slags reparations kit til græsset. Det kan også ses som en genvej til en flottere græsplæne uden det store arbejde med at anlægge en ny.

Hvad bruges topdressing til?

Det bruges når der forekommer bare og hullede områder i græsplænen. Det kan også bruges til at jævne græsplænen i almindelighed.

Hvordan topdresser man?

Er det for at jævne en græsplæne generelt, så spredes det jævnt ud i et lag på 5-10 mm. Her har man valget om at efterså, eller blot nøjes med det gamle græs. Vi anbefaler eftersåning. Det er muligt at sprede topdressingen ud over de områder, hvor en græsplæne f.eks bliver hurtigst gul, hvor der måske er placeret noget jord fra dybereliggende lag. Det sker ofte ved nybyggeri. Herefter gødes eftersås og tromles.

Hvornår skal man topdresse?

Der kan topdresses i den periode hvor græsset er i god vækst, f.eks i maj/ juni måned.

hvor i danmark tilbyder i det?

Landsdækkende som vi er, tilbyder vi topdressing i hele landet og på brofaste øer.* Ved ikke brofaste øer, kontakt os da for at høre hvilke muligheder der er.

Hvorfor vælge Havetromlen?

Simple priser og rabat

Vi kan tilbyde de bedste priser, som bliver mere fordelagtige, jo mere du bestiller. Vælger du en abonnements aftale, skal du ikke spekulere mere over hvem, hvad og hvornår. Havetromlen ordner det hele.

Z

Saml dine ydelser ét sted

Modsat mange af vores kollegaer tilbyder vi ikke blot én ydelse. Vi har samlet alle de vigtigste ydelser indenfor for pleje af græsplæner, rensning og algebehandling af flisearealer + meget mere.

T

Fuld gennemskuelighed

Vi har helt forenklede priser med fuld gennemskuelighed. Fordelene er åbenlyse. Kender du dit areal, behøver du ikke vente på et tilbud fra os. I vores prisliste kan du selv se og udregne din pris med det samme.

Læs hvad kunderne siger

v

Nu begynder græsset at komme op. Jeg er glad for at jeg overlod det hårde arbejde til jer. Jeg kan godt se, at jeg ville komme til kort overfor de store bare pletter, som mosset har efterladt. Jeg vil gerne anbefale jer.

Steen, Rødovre

v

Jeg er glad for jeg valgte Havetromlen.dk, og således slap for at anlægge en ny græsplæne. Min græsplæne passer fint sammen med de rensede fliser på terrassen.

Lars, Bandholm

v

Tusind tak for ideen med topdressing af den hullede græsplæne. Jeg kan se at I nok har ret i at den skal have en omgang mere.

Linda, Assens