Havetromlens opståen

Havetromlen opstod i forbindelse med en hushandel, hvor huset trængte til alle de ydelser som Havetromlen nu tilbyder. I irritation over at skulle kontakte og koordinere med mange forskellige firmaer, blev Havetromlen født. Modsat mange af vores kollegaer tilbyder vi ikke blot en ydelse. Vi har samlet alle de vigtigste ydelser indenfor pleje af græsplæner, rensning og algebehandling af flisearealer m.m. Vi har forenklede priser med fuld gennemskuelighed, så det er let for dig at finde priser med det samme.

kontakt for ydelse

Fordele ved Havetromlen

Simple, fair priser med mængderabat

Vi kan tilbyde de bedste priser som bliver mere fordelagtige, jo mere du bestiller. Vælger du en abonnementsaftale, skal du ikke spekulere mere over hvem, hvad og hvornår. Havetromlen ordner det hele.

T

Fuld gennemskuelighed

Vi har helt forenklede priser med fuld gennemskuelighed. Fordelene er åbenlyse. Du skal kun ringe et sted hen og dermed kun forholde dig til et firma. 

Saml alle dine ydelser  ét sted

Modsat mange af vores kollegaer tilbyder vi ikke blot én  ydelse. Vi har samlet alle de vigtigste ydelser indenfor for pleje af græsplæner og rensning samt algebehandling af flisearealer og meget andet. 

 Nogle af vores kunders udtalelser

v

“Tak for rensning af min skifer facade. Nu er den da til at holde ud at se på. Jeg vil klart bruge jer igen, f.eks. når min græseplæne mangler en kærlig hånd i form af tromling!”

– Lene, Struer

v

“Da vi købte sommerhus, valgte vi Havetromlen til at få vores Mospude af en græsplæne til at blive et sted hvor børnene nu nyder at lege.”

Line og Steffen, Hasmark

v

“Tak for gødning og luftning af min græsplæne. Nu vokser den flot og grønt igen. Når jeg tilbringer så meget tid i haven er jeg utrolig glad for at den er præsentabel og grøn.”

– Carsten, Blans