Tromling af græsplæne gør din plæne jævn og præsentabel

Her kan du lære mere om hvorfor en græsplæne bør tromles, de vejrforhold, det kan ske under samt hvordan det i praksis bliver udført, således at du kan vurdere om tromling er en mulighed i din have.

Bestil tromling af plæne

Hvorfor tromle græsplæne?

Sten, muldskud og orme tuer presses ned i niveau og plænen er igen behagelig at gå på. For de mindste kan en ujævn græsplæne være en udfordring, fx. hvis der skal gå-trænes på græsset. Nysået græs har godt af at få en lidt fast jord at fæstne de nye rødder i..

=

Flad græsplæne

=

Behagelig at gå på

=

Præsentabel

Pris for at tromle græsplæne

Vi tromler effektivt din græsplæne, uanset hvor i Danmark, du bor (dog med undtagelse af ikke-brofaste øer). For denne lave pris, får du let og hurtigt den flotteste og mest jævne græsplæne.

1395 kr. + 1 kr. pr. m2

(ved større arealer indhent tilbud)

 

Mængderabat: Spar op til 25%

Vælg en fast, årlig aftale på vores ydelser og få 15% i rabat. Ved en fast aftale på 4 ydelser eller mere, får du en rabat på 25%.

Hvorfor vælge Havetromlen?

Simple priser og rabat

Vi kan tilbyde de bedste priser, som bliver mere fordelagtige, jo mere du bestiller. Vælger du en abonnements aftale, skal du ikke spekulere mere over hvem, hvad og hvornår. Havetromlen ordner det hele.

Z

Saml dine ydelser ét sted

Modsat mange af vores kollegaer tilbyder vi ikke blot én ydelse. Vi har samlet alle de vigtigste ydelser indenfor for pleje af græsplæner, rensning og algebehandling af flisearealer + meget mere.

T

Fuld gennemskuelighed

Vi har helt forenklede priser med fuld gennemskuelighed. Fordelene er åbenlyse. Kender du dit areal, behøver du ikke vente på et tilbud fra os. I vores prisliste kan du selv se og udregne din pris med det samme.

ofte stillede spørgsmål

Hvordan foregår en tromling?

Vi tromler din græsplæne med en miniature vejtromle som dem man anvender til anlæg af cykelstier. Græsset tromles så forhøjninger fra sten, muldvarpeskud eller orm trykket flade.

tromling af græsplæne - hvornår?

At tromle græsplæne er meget vejr afhængigt. Er det for vådt laves der striber i græsplænen, er der for tørt kan tromlen ikke trykke jorden ned. Den største tromle aktivitet er i perioden primo marts til medio juni, samt igen fra august til november alt afhængig af hvordan vejret.

fordelene ved tromling af græsplæne?

Sten, muldskud, orme tuer presses ned i niveau og plænen er igen behagelig at gå på. For de mindste kan en ujævn græsplæne være en udfordring at forcere, specielt hvis det er dér, hvor der skal gå-trænes. Nysået græs har godt af at få en lidt fast jord at fæstne de nye rødder i. For et optimal og endnu flottere resultat, anbefaler vi plæneluftning og vertikalskæring efter tromling af græsplænen. 

hvor i danmark tilbyder i tromling af græsplæne?

Som det landsdækkende firma vi er, tilbyder vi at tromle græsplæne over hele landet incl. brofaste øer. Ved ikke brofaste øer, kontakt os da for at høre de muligheder, der er.

Opfylder jeres tromle udstyr miljøkravene?

Vores tromler er typegodkendt i Danmark og overholder derved loven. Vores tromler er nye små 3 cylindrede diesel maskiner som ikke anstrenger sig ved at tromle græsplæne. Dermed er miljøpåvirkningen meget lav.

Hvor ofte anbefaler i at tromle græsplæne?

Vi anbefaler at tromle græsplæne hvert andet år. Jordprocesserne nødvendiggør ikke en tromling hvert år.

Læs hvad kunderne siger

v

“Tak for tromling af græsplænen. Vi var lidt spændte på resultatet, men vi er oven ud tilfredse. Vores barnebarn Anton har ingen problemer med at gå på den nu. Vi kom for sent til færgen, så stor tak for at I flyttede havemøblerne for os”

– Marianne, Nakskov

v

“Hej Havetromlen Tak for en flot og behagelig græsplæne. Jeg er meget glad for at den igen er så jævn som da den var ny. Skøn at gå på. Jeg bestiller en tromling en anden gang.”

Vivi og John, Esbjerg

v

“Kære Havetromlen. Jeg er rigtigt godt tilfreds med arbejdets udførsel, samtidig er jeg overrasket over hvor jævn en tromling kan gøre en græsplæne. Godt at jeres mand er meget stærk, jeg kunne ikke have flyttet krukkerne alene.”

Arne, Kolding

Før og efter tromling af græsplæne

Før

Efter

Før og efter tromling

Før

Efter