Kom dit ukrudt til livs

Her kan du læse mere om hvorfor vi bekæmper ukrudt, hvordan vi gør det og hvad der kræves for at måtte gøre det professionelt. Ukrudt i en græsplæne er for de fleste flotte græsplæner vejen til deres endeligt. Derfor er det utroligt vigtigt hele tiden at holde det borte.

Få fjernet dit ukrudt

Fordele ved ydelserne

De er uundværlige, hvis du ønsker din græsplæne grøn, sund og ren i hele vækstsæsonen. Vores ydelse kan du bruge en til tre gange i vækstsæsonen, så du til enhver tid kan nyde din have, uden at tænke på, hvordan du får den gjort flot grøn.

=

Smuk græsplæne

=

Ukrudt spreder sig ikke

=

Græsset får alt næringen

Pris for ukrudtbekæmpelse, gødning og kalk

Havetromlen er din allierede i kampen mod ukrudtet i græsplænen. Vi kommer og hjælper dig, uanset hvor du bor i Danmark (med undtagelse af ikke-brofaste øer).

1000 kr. pr. besøg

 

Mængderabat: Spar op til 25%

Vælg en fast, årlig aftale på vores ydelser og få 15% i rabat. Ved en fast aftale på 4 ydelser eller mere, får du en rabat på 25%.

spøRgsmål & svar

Ukrudtsbekæmpelse/gødning - Hvordan gør I?

Ved meget store forekomster af ukrudt kan det være nødvendigt at give hele græsplænen. Dette er som regel kun første gang vi kommer. Derefter udfører vi det med en rygsprøjte og kun pletvist. Gødning og kalk spreder vi ud med en håndtrukket gødningsspreder som til forveksling ligner en saltspreder. Den kan komme ind de allerfleste steder. Den metode sikrer en korrekt dosering og en jævn udlægning. Vi har naturligvis lovkrævede certifikater og anvender kun godkendte produkter. 

Hvor I Danmark TILBYDER i Ukrudtsbekæmpelse/gødning?

Som det landsdækkende firma vi er, tilbyder vi ukrudtsbekæmpelse og gødning i hele Danmark incl. brofaste øer. Ved ikke brofaste øer, kontakt os da for at høre om de muligheder, der er.

Hvorfor vælge Havetromlen?

Simple priser og rabat

Vi kan tilbyde de bedste priser, som bliver mere fordelagtige, jo mere du bestiller. Vælger du en abonnements aftale, skal du ikke spekulere mere over hvem, hvad og hvornår. Havetromlen ordner det hele.

Z

Saml dine ydelser ét sted

Modsat mange af vores kollegaer tilbyder vi ikke blot én ydelse. Vi har samlet alle de vigtigste ydelser indenfor for pleje af græsplæner, rensning og algebehandling af flisearealer + meget mere.

T

Fuld gennemskuelighed

Vi har helt forenklede priser med fuld gennemskuelighed. Fordelene er åbenlyse. Kender du dit areal, behøver du ikke vente på et tilbud fra os. I vores prisliste kan du selv se og udregne din pris med det samme.

Læs hvad kunderne siger

v

Dejligt med et så flot arbejde. Jeg vil altid anbefale jer.

Bjarne, Randers

v

Tak for det flotte resultat af ukrudtsbekæmpelsen. Jeg er overrasket over at det er helt væk efter tre uger.

Jette, Fjerritslev

v

“Skønt at få min flotte græsplæne igen, tak for det.

Preben, Brædstrup