Professionel solcellevask

Her kan du læse mere om vores miljørigtige solcellevask. Du kan blandt andet læse om de økonomiske fordele der er ved at renholde sit solcelleanlæg.

Bestil solcellevask

Få dit solcelleanlæg til at producere maksimalt hele tiden!

Begynder din el produktion at blive lavere, har fuglene sat store klatter på sol panelerne, så er der penge at tjene ved at få solcellerne vasket. Vi vasker dem for dig.

Hvorfor er det nødvendigt at vaske mine solceller?

Solceller er udsat for både vejr og vind, samt det som vi mennesker kan tilføre dem. Luften er fuld af støv, fedt, pollen, fugleklatter, sodrester, gummirester og andet godt. Alt dette sætter sig på alle overflader også solceller. Regnen fjerner det grove, men en lille rest bliver tilbage, og virker som en magnet på yderligere snavs. Dette bevirker at dine solcellers el produktion kan reduceres helt op til 30-35% når det er værst. Det betyder et stort økonomisk tab

Hvor lang tid virker en solcellevask?

Afhængig af solcellernes omgivelser er det nok at vaske dem en gang om året. Er solcellerne placeret ud til en trafikeret vej, en grusgrav, svinefarm, eller andet i den retning, så er det en god ide at gøre det oftere

Fordele ved rene solceller

Det sikrer dig den mest optimale ydelse på dine solceller og dermed det bedste afkast af din investering i solcelleanlægget.

=

God økonomi

=

Miljøgodkendt vaskemetode

=

Pæne og rene solceller

Pris for vask af solcelleanlæg

3KW anlæg med 12 paneler 1.000 kr

6KW anlæg med 24 paneler: 1.500,-

Ekstra paneler pr. stk.: 30 kr.

Mængderabat: Spar op til 25%

Denne ydelse kan du også få med de rabatter der er angivet på vores prisside. Du kan ligeledes opnå naborabat på denne ydelse.

spørgsmål & svar til solcellevask

Solcellevask: Kan jeg ikke selv?

Jo! Det kan du godt. Men du bør ikke. Gør du det selv med almindeligt vand, vil kalken i vandet sætte sig som et tyndt lag på solcellernes overflade og virke hæmmende på deres el produktion. Når solceller vaskes skal det ske meget skånsomt med demineraliseret vand.

Hvor højt kan i vaske?

Fra jorden kan vi nå solceller på sadel tage i etplans huse. Med en taghældning fra 25grader og opefter. Har du fladt tag skal vi op på taget for at vaske solcellerne. Ligger solcellerne på en maskinhal eller en høj erhvervsbygning, kan de ikke nås fra jorden, her må påregnes en lift.

Solcellevask: Hvad med miljøet?

Vi vasker solceller helt uden brug af kemikalier. Vi anvender demineraliseret vand der også kaldes rent vand, eller nul-vand. Det dækker over at vandet i et anlæg, er blevet filtreret for alle mineraler, og derfor ikke efterlader kalkstriber når solcellerne tørrer.

Solcellevask: Hvor ofte?

En gang om året er nok, medmindre solcellerne befinder sig i et specielt snavset miljø, kva omgivelserne.

Solcellevask: Hvornår?

Solceller kan vaskes hele året, når der blot ikke er frostvejr. På meget varme dage hvor solen skinner skarpt vil panelerne være meget varme og kan blive skadet ved pludselig nedkøling. Ønsker man alligevel at få dem vasket disse dage, skal det gøres enten om morgenen, eller om aftenen.

Hvor i Danmark tilbyder I solcellevask?

Landsdækkende som vi er, tilbyder vi solcellevask i hele landet og på brofaste øer. Ved ikke brofaste øer, kontakt os da for at høre hvilke muligheder, der er.

Hvorfor vælge Havetromlen?

Simple priser og rabat

Vi kan tilbyde de bedste priser, som bliver mere fordelagtige, jo mere du bestiller. Vælger du en abonnements aftale, skal du ikke spekulere mere over hvem, hvad og hvornår. Havetromlen ordner det hele.

Z

Saml dine ydelser ét sted

Modsat mange af vores kollegaer tilbyder vi ikke blot én ydelse. Vi har samlet alle de vigtigste ydelser indenfor for pleje af græsplæner, rensning og algebehandling af flisearealer + meget mere.

T

Fuld gennemskuelighed

Vi har helt forenklede priser med fuld gennemskuelighed. Fordelene er åbenlyse. Kender du dit areal, behøver du ikke vente på et tilbud fra os. I vores prisliste kan du selv se og udregne din pris med det samme.

Læs hvad kunderne siger

v

“Jeg har valgt Havetromlen fordi de kan ordne alle de vigtige ting for mig. Det er så nemt og de er så rare.

Lillian, Skive

v

“Efter min mands død, har jeg lagt vedligeholdelsen over til Havetromlen. Det betyder at jeg kan blive boende i mit hus og ikke skal bekymre mig om hvorvidt tingene bliver gjort. Jeg er meget glad for at jeg valgte dem!”

– Gudrun, Silkeborg

v

“Hej Havetromlen. Tak for vask af mit solcelle anlæg, nu er ydelsen normal igen.”

– Jens, Åbenrå