Bestil nu eller stil dit spørgsmål

Her på siden kan du bestille en eller flere ydelser via vores kontaktformular eller skrive/ringe til os, hvis du har spørgsmål.

kontakt os

har du spørgsmål inden din bestilling? 

Har du spørgsmål til en ydelse eller andet, kan du kontakte os på tlf. 31 905 905 eller mail support@havetromlen.dk.

bestil ydelse her

OBS:

Senest 2 dage efter bestilling modtager du en mail fra os, som både er en ordrebekræftelse og en orientering om dato for ankomst. Du behøver ikke være hjemme, for at vi kan udføre ydelse/ydelserne hos dig. 

Vi ringer ca. 1 time før ankomst.

ofte stillede spørgsmål

Hvor meget fylder jeres tromle? Hvor bred skal min havelåge være?

Vores tromle er en af de mindste der laves og den kan komme ind hvor der er en bredde på 90 cm.

Tager græsset ikke skade af at blive tromlet? hvad med mine fliser - Vil de knække?

Græsset vil rejse sig igen efter nogle få dage. Fliserne vil ikke knække, da tromlen ikke trykker særligt meget pr cm2. Vi tilbyder køreplader så sten osv. ikke bliver skubbet foran tromlen og derved laver ridser i fliserne.

Hvad mener I, når I skriver, at jeg kan få min græsplæne luftet?

Jord bliver over tid mere kompakt. Dels naturligt, men også ved den brug der er af jorden. Vi kan lufte græsplænen, så den bedre dræner vand fra overfladen og ned til rødderne hvor den gør gavn. Disse huller tilfører næring til græsrødderne og sikrer alene derfor en bedre vækst.

Hvad nu hvis jeg ikke er tilfreds med arbejdet?

Vi gør meget ud af at være omhyggelig med hver opgave. Vi vil gerne aflevere et stykke arbejde vi er stolte af og du som kunde er tilfreds med. Skulle den ulykkelige situation dog opstå, så vil der blive lavet en individuel visuel gennemgang af opgaven hvor vi afklarer hvor og hvad fejlen består I. Vi kan ikke bruge utilfredse kunder til noget og vil gøre alt for at vi får løst tvister og finder igennem dialog den bedste løsning i den enkelte situation.

Hvis nu min muldvarp kommer igen, hvad så?

Ja, så er det desværre nok en anden muldvarp. Muldvarpe lever hver især alene i gangsystemer under jorden. Når vi gasser en bort, er der en mulighed for at gangsystemet på et tidspunkt bliver overtaget af en anden, hvis den finder det. Der kan gå måneder, der kan gå mange år. Derfor kan vi ikke give nogen udryddelses garanti. Dog er vores metode den det mest effektive der er på markedet, og den eneste der udover fælder, må anvendes tæt på huse.

Hvordan med dyrevelfærd - Lider muldvarpen under aflivning?

 Nej, slet ikke! Den vil blive døsig, falde i søvn, den vil ikke mærke noget. Afhængig af hvordan er muldvarpesaks får fat i muldvarpen, så er der en klar mulighed for at den kan lide mere ved denne metode.

Min terrasse er fyldt med krukker og møbler. Kan I ikke rense udenom?

Nej! Det kan vi ikke. Vi ønsker ikke at have et renomè der kan efterlade tvivl om kvaliteten i vores arbejde. Det vi kan tilbyde hvis du som kunde ikke har andre muligheder, er at den mand på opgaven kan hjælpe med at flytte de ting der står tilbage. Hvis det er tunge eller uhåndterlige elementer, skal du, familie, eller en nabo kunne tage ved.