Få Naborabat

Du kan få naborabat på alle vores ydelser, så længe der er under 200 meter fra have til have. Læs hvordan du opnår din rabat nedenfor på denne side.

Læs om naborabat

Sådan fungerer vores naborabat

Bor der nogen indenfor 200 meters afstand fra dit hus, som er interesseret i en eller flere af vores ydelser, kan I alle få 10 % i naborabat.

Det foregår sådan:

I foretager alle jeres egen bestilling i bestillingsformularen her.

Alle personer (undtagen den første, der bestiller) indtaster den første bestillers telefonnummer og skriver ordet “naborabat” i tekstfeltet “Evt. bemærkninger” i formularen.

Læs hvad kunderne siger

v

“Hej igen, Havetromlen.
Tak for rensning af min skifer facade. Nu er den da til at holde ud at se på. Jeg vil klart bruge jer igen, f.eks. når min græseplæne mangler en kærlig hånd i form af tromling!”

– Anders, Kolding

v

“Tak for tromling af græsplænen. Vi var lidt spændte på resultatet, men vi er oven ud tilfredse. Vores barnebarn Anton har ingen problemer med at gå på den nu. Vi kom for sent til færgen, så stor tak for at I flyttede havemøblerne for os”

– Marianne, Nakskov

v

“Jeg var egentlig klar til at lægge nye fliser i indkørslen, men valgte alligevel at give det en chance med en rensning. Det gik da meget godt for jer. Flot arbejde og I kommer bare igen om et år.”

– Peter, Aalborg